бетер ялав галукьайла зи тандихъ
бахтикъара , язух ша зи , дуьнья гьей ,
Саядан цlай галукьайла за чандихъ ,
чара хьуй заз , къванералди зун ягъ , гьей.
панзар хьана кайи зи рикl цlрана ,
шехьзава зун - им хьанва гил зи пеше ,
муьгьуьббатдин цуьк ви гъиле кьурана ,
вуч лугьун за?! зи тlвар хьана "дагай шейъ" ...
Эй , мусибат , за гьикl эхин ... рекьизва .
гъам-хажалат зи кьадардиз атанай ,
зи кlвач кlвачик къекъведайла галкlизва ,
къуват амач , руьгь кьисметди Гатана.
Свидетельство о публикации №114042606544