Муэлизе мякья

Дунъя батува хIуни,
Цаца заман бурара ?!
Муэлизе гьар дуги,
Макьягъа га бирисра.

Дигила гIязабизе,
РебкIибхIалра уциле,
Вати паратдешизе,
Гьаналра вяж хIариле.

Раргиши алжаналзе,
ХIу алжанала гури,
ВакIибхIале мякьизе,
Кьабулвариши хIуни.


Рецензии