Моя фiлософiя...

Філософія життя мого
 Несе в собі любові перевагу,
 І я завжди до ближнього свого
 Перш за усе відношуся з повагою...

Філософія кохання у мені
Це перш за все любові довіряти,
 Ніколи не дозволю я собі
Слова коханої людини зневажати...

 За філософією якщо виховання,
 То тільки зрозуміло для дітей,
 Ні в коїм разі через покарання,
 А тільки в демократії ідей!


Рецензии