Dimineata Verde

Ei buna, verde dimineata!
Ce rasarit, ce aer fin!
Tu bei cafeaua cu dulceata
Si esti de bucurie plin.

Hai lasa grijile deoparte,
Sa mergem undeva acum.
Tu esti cea mai frumoasa parte
De-al vietii mele lungul drum.

Fugim afara - aer limped
Ne cheama undeva, auzi?
Accesoreaza-te cu zambet,
Zambeste-te cu buze uzi.

Frumoasa zi acum se naste.
Trezim prietenii ce dorm.
Iubito! Azi in zi de Paste
Eu te iubesc asa enorm!

25 aprilie 2014


Рецензии