Весняна хурделиця

Журавлі курликали,
Кликали:
- ВЕСНА!
Квітами все встелено,
Кличе до вікна,
Молодою  зеленню
Бавиться весна,
Туркотіли голуби
Ніжно за вікном,
Сонця промінь
Стелиться,
В вірш одним  рядком,
Весняна хурделиться
Квіти із дерев,
Стелиться, і стелиться,
З кожним новим днем,
Серце чуттям повниться,
Зваблює:
- КОХАЙ!
 Весняна хурделиця,
Для поетів – РАЙ!
25.04.2014


Рецензии