Все пусте

Сумний початок дня,
Холодний вітер й дощик іде.
І смуток у очах,
З гіркотою на вустах.

День та за вікном туман,
Ця похмурість і в душі,
Неможливо просто утекти,
Щоб проблеми зникли всі.

З туману каплі капають.
Такі, що пронизують у раз.
Я у бік, вони у слід,
Не втекти мені.

Я буду щирою з собою,
Не буду  у житті з тобою.
Розділило нас життя,
Породило ту стіну проблем.

Не важливо стало все мені,
Ще раніше я раділа усьому,
А сьогодні все пусте.
І пригнічує мене.


Рецензии