Сьогоднi вкотре оживаэ поле

Сьогодні вкотре оживає поле,
Грозою вибухи, вітрами стогін, крик,
Блакитне небо, - з заходу лілове,
Вартує спомин хрест похилений набік.

А межі ген, в їх пам'яті ще кроки,
Й суворий ліс, що звиклий лиш мовчать,
І шепотить собі десятки довгих років,
Він правду поховав у свіжу сіножать.

Не прийдуть вже послухати це поле
Забутих воїнів десь заблукала тінь,
Натомість житом - маки пурпурові
Межи колосся ряд і тут, поміж камінь…


Рецензии
Ми прийдемо завжди на наше поле,
І прочитаємо ці вірші Кобзаря,
Де наша слава, гідність,доля,
Де наша братська і родина і сім'я.

Александр Русский 2   05.05.2014 20:41     Заявить о нарушении
Дякую Вам. Дякую!

Игорь Стожар   06.05.2014 15:03   Заявить о нарушении