***

Грає музика в душі,
мов сопілочка тоненька,
як стрімить потічок спів,
тихий жаль, як в соловейка...,
що до вЕсни завітав,
заспівав, затьохкав... - сумно..
сум з віконечка упав...
покотивсь, як грім... - роздумав..
думи..., то до ластівок,
що злітають в вирій, в сонце...
сонце зранечку зійшло,
розчинило...в рай віконце.

Малювала щось весна
ніжним пензликом натхнення...


Рецензии