моя Укра на

Я люблю ту рідну землю ,
Де сонце встає рано ,
Де посмішки щирі певно
Не тільки в Інстаграмі.
Де синівою річок та неба
Сяють очі хлопчині, дівочі,
Де більшого тобі й мені не треба,
Аби тільки кохання чути що ночі .
Я люблю ту рідну землю,
Де ми з тобою народилися.
Тільки там,де зараз маю бути,
Де ми літати вміли, вчилися.
Яку  ні в житті нам не забути.
Я люблю ту рідну землю!
І для мене вона вільна,єдина!
Іншої не потрібно напевно . 
І ім'я їй - моя Україна!


Рецензии