Гьуьрметни намус
Эй,инсанар,туба хьуй квез-гьуьрмет хуьх, мад багьа зат1 и дуьньяда авай туш! шумуд йисуз халкьар элкъвез къекъвена- намусдилай къиметлу шейъ жагъай туш.
© Copyright:
Луиза Ахмедова, 2014
Свидетельство о публикации №114042408344
Рецензии