Не навчило...

Не розтопити в серці крижинку...
Немає спокою йому ні на хвилинку...
І немає йому забуття...
Який важкий груз припіднесло життя...
І гне додолу спину,руки...
Невже іще  не научило?
Немає кінця душевним мукам...


Рецензии