Мой Север

І котрий раз засніжила зима...
І на дворі як місяць грудень...
І як довго це буде?
І сніг сипить без упинку,
і вітер рве ...
Хоча б перестав на хвилинку...
А повсюду передають уже теплі прогнози...
А у нас мабуть ще ударять морози...
Ой як хочеться щоб уже сонечко пригріло...
А холод не кидає...
Хіба це діло?
 


Рецензии