Кого любиш -вибирай
Чари ллє травнева ніч.
Пить кохання мед гріховний,
Соловей, мене не клич.
Бо, на жаль, своє несито
В юність випив я палку.
Сіє місяць, кругле сито,
Золоту ясну муку.
Замісило небо тісто -
Буде з хмари коровай.
Дарував юнак намисто,
Кого любиш-- вибирай.
Дарував юнак дівчині
Своє серце—водограй,
А в дівчини очі сині,
Кого любиш-- вибирай.
Вибирай-- не забувай.
Пройде ніч і день настане,
А кохання-- коровай
В небі хмарою розтане…
1996
Свидетельство о публикации №114042404132