минуле

Так само поблизу бринить моє минуле,
Як сірий дощ. Та більше з ним ніколи не піду.
Не обніму і не візьму його за руку,
Не  дам тепла, а подарую страх.
 Вперед піду, не прагнучі рятунку,
Бо щастя в мене є, бо я у щастя є,
Пісні якого ваблять мене лунко
В майбутнє.  Полетимо, мій сонцекрилий птах.

Злітай, орел, бо вже під нами полум’я –
Розтоплено нарешті вічну мерзлоту.


Рецензии