В пам ять Шевченко
Що бажали свободи і правди.
Батьківащину свою ти завжди боронив
І плекав до останньої краплі.
Ти для мене, Тарасе, справжнісінький скарб,
Ти і гордість, і пам'ять країни.
Ти не раз брав на себе життєвий удар,
Все робив для своєї Вкраїни.
Твої вірші йдуть поряд із нами завжди,
Ми проносимо їх крізь століття.
Завдяки ім в житті в нас немає біди,
Не спідкає людей лихоліття.
Бо як сумно мені, я беру "Кобзаря",
Продивляюсь відомі поеми.
В той час згадую, в мене є люба сім'я,
Що дорожча, ніж блиск діадеми.
Твої вірші дарують жагу до життя !
І за це тобі низьки вклоняюсь.
Спасибі, Тарасе! Віддячую я,
Назавжди від тривоги звільняю...
Свидетельство о публикации №114042309457