***

По квітневим пелюсткам першоцвітів,
Ти краплиною проходиш, дощовою,
Все життя - дешевше щастя миті,
Тих хвилин, що поряд із тобою.

Та є речі, про які тобі не скажу.
Навіщо я ходжу без парасольки,
Весняні зливи, війни, розпродажі -
До тебе все! Та ні - я мовкну.

Чому не засинаю я ночами,
Чому я хочу дещо поміняти -
Де міра, де безглуздя поміж нами,
Де вільний я, а де - ніби за гратами.

Є речі, про які тобі не скажу.
про дещо - ти дізнаєшся сама,
Спілкуємось через триклятий гаджет,
Та він, нажаль, вночі - не обійма.

Все що бувало - досвід. Лиш - колишнє.
Така собі із помилок поклажа.
Ти - все. Чи стоп - без перебільшень,
Є речі, про які тобі не скажу.


Рецензии