Ланцюги

Не знімайте з мене ланцюги,
Я не вмію без них жити,
Вони друзі, а не вороги,
Не дають дурниць робити.
               
Ось якби їх зовсім не було,
Я гуляв би на свободі
І робив би і добро і зло
Й зупинити мене годі.

Лише закувати в ланцюги,
Та я певно б не піддався,
Навіть якщо всі мої борги
Миттю спишуть, я не здамся.

Я свою свободу не віддам
І боротимусь до скону,
Наб’ю пику різним ворогам
Ну, звичайно, по закону.

Заважке було б моє життя,
Краще в ланцюгах ходити
Й почуватися як те дитя,
Слухайся, бо будуть бити.
23.04.14.











 


Рецензии
Дуже важко видавити з себе раба...Але треба!

Наталия Рыбальская   16.05.2014 09:26     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.