Налий вина укр
Налий вишнеий цвіт, пиши - люблю, привіт!
Джерельної води, нап'юсь, чекай - не йди...
Налий від сонця - днів, ще й ночі поміж снів.
Без меж візьми дощів, з хмаринок - кораблів.
Цілунки всі бери! та лиш, не йди, не йди!
А я наллю з роси - весняний світ краси,
Безмежних почуттів, та вітра, що шумів.
Мелодія звучить, це той скрипаль не спить.
Він десь живе в душі, і плаче скрипка в сні.
Нал'єш мені вина? геть троши... п'ю до дна!
Кришташь дрижить в руці, зірки лиш, по ріці...
Заграй мій скрипалю... бо, я його люблю.
In_nes
Ukraine, Одесса
Свидетельство о публикации №114042300529