Яблунева квiтка
Твій квітучий погляд у весняний день.
Розбудив мій спогад, про весняні трелі.
В яблуневім цвіті в нас зросла любов.
Твій квітучий погляд, стукає у серці.
Відчиняє двері, спомин про любов.
Як жили з тобою в яблуневім Раї.
Твій квітучий погляд весняних промов.
©Надін Буре
Свидетельство о публикации №114042304176
Андрей Синявский 05.05.2014 10:26 Заявить о нарушении
Надин Буре 05.05.2014 11:13 Заявить о нарушении