цей свiт...
він вже існує безліч літ,
тут люди мріють і кохають...
і до сих пір іще вмирають...
воюють люди хтозназащо,
як воював колись наш пращур,
перемагає завжди сила,
сильніше сили тільки
віра...
квітень 2014
Свидетельство о публикации №114042209254