Однi думки

Є тиша мудрої задуми,
А є закоханих сердець,
Коли сплелися руки й губи,
Коли початком став кінець,
Коли не хочеш знати броду
І не бажаєш вороття,
Коли кохаєш миттю
Просто,
Бо світ оточує весна,
Коли………. Коли………
Все глибше пишеш,
І перечитуєш рядки,
 Коли сплітаються у ціле,
У двох сердець одні думки………
22.04.2014


Рецензии