У матусi

П’ять пасок Великодніх у матусі,
Враз немов дивом,
Сплетені в одну,
Єдину нам країну
Показали,
Що не зламати
Жодним ворогам,
Ділити, шматувати
Справді будуть,
Та чи це вперше проживати нам?
Били татари,
Били нас поляки,
Не вперше нам прийшло від
Росіян,
Та ми щорік печемо добру паску,
І рано вранці
З світлим серцем в храм!
22.04.2014


Рецензии