Oh my dear Ukraine...

(песня)

Наодинці із самотою,
на перетині до світанку
ми підемо удвох з тобою,
але різними шляхами.

Як хворобу, в минулому лишиш
ти на вигадки долі образу.
Неможливість змінити країну,
як завжди, не побачиш одразу.

Хай не буде скрипіти лезом
ностальгія по свіжим спогадам:
ми у стані достатньо тверезому
за кордоном життя підхопимо.


(Май 2013)


Рецензии