ЖАХ...
Калісьці пройдзе…
І будзе сорамна для нас,
Бо зло жыло ў народзе.
Яно абУяла людзей
Ў нядобрую гадзіну.
Прайшло яно праз нас,
Праз родную краіну.
Натварыла столькі бед,
А колькі - негатыву!
Калі ж навучымся кахаць
І быць людзьмі ў мІру?!
Свидетельство о публикации №114042204025
Людмила Шаблыко 22.04.2014 14:01 Заявить о нарушении