Я пасху Богу подарую
За те щоб мир він нам послав.
И врятував в важку хвилину...
Господню руку нам подав.
Благослови нас Боже милий.
Дай нам знамення каяття.
Допоможи Вкраїні рідній.
Підняти силу з небуття.
Я подарую всі молитви...
Віддам життя за рід людський.
Нехай всі каплі сліз пролитих...
Омиють землю від гріхів.
©Надін Буре
Свидетельство о публикации №114042203255