Дiти вдiли лати
За що карав, які гріхи?
Що наші діти вділи лати.
А мати гіркі сльози льє.
Де я спіткнула не збагну я?
Чому за гріх мій в небуття?
Забрав ти сина в земля сіру.
Забрав ти долю в забуття.
Ми мов раби жили на світі.
Дітей навчивши вільно жить.
Ось наший гріх, на нашім житі.
Зростили ми любов землі.
Вони за волю будуть битись.
І проженуть весь панський двір.
Але за волю всім платити...
Нетреба! Лиш землі святій.
©Надін Буре
Свидетельство о публикации №114042203229
Георгий Мединцев 11.09.2014 22:19 Заявить о нарушении