iдейна неритмiчнiсть творчоi нездатностi
Накапайте мене киснем в течію ріки.
Закрапайте зірками небосхил вночі -
Білесенькими плямами безодню темноти.
Безодня в безодню - Впевненою крапкою
Вже не самотньо. На попелі листів.
Все не самотньо. Видуманим образом
На витворах митців.
Свидетельство о публикации №114042211371