Образи янгол в
Хтось тишком-нишком, а інші -
Мов з прірви униз.
Образи тихі, ласкаві і часом ніжні,
Образи янголів зникають,
Впавши з небес.
Вони потрапляють у вирій буденної повсякденності,
Лишаючи вдома на кріслі свої душі,
Вони поринають і... гинуть
У людській місцевості,
Вони поринають, а потім....
Падають уверх.
Для янголів ми - ніхто:
Смиренні, страшні істоти,
Що в них забирають всю ніжність
І все тепло.
Для янголів ми - ніхто.
Для янголів - просто люди.
Вони і про це забувають,
Поринувши у мішуру.
Свидетельство о публикации №114042210743