такабурриз

Гьарай хьуй квез,такабур тир инсанар,
Невс вилик кваз эцигзавай къажгъанар,
Кьил вине кьаз-сяймиш тийиз амайбур,
Куьн Аллаhдин сифтен-сифте душманар.
Куьн кесибрал элкъвез-элкъвез хъуьреда,
Жизви кепек акатнавай береда.
Акъваз акьван фимир цавуз,фана я,
Квез Аллаhди гьазурнва чка жегьлемда.


Рецензии