Любов народжуeться в Тишi

Любов народжується в Тиші
І в Тиші Силу набирає
Тоді, як Душ потоки чисті
Себе у Вічності єднають.

Любов народжується в Світлі
І Світлом напуває Душі,
Коли в Небеснім оксамиті
Міцніють крила – Ясні Духи.

Любов народжується в Силі,
Красі і трепетнім Пізнанні –
Себе крізь Образи незримі,
Всього крізь Образи впізнані.

21.04.2014


Рецензии
понравилось, Катюша)

Алёна Фисои   24.04.2014 09:09     Заявить о нарушении
Спасибо!
Самого Светлого!

Катерина Жебровська   24.04.2014 09:31   Заявить о нарушении