Забираю. Куди? Чому?

Забираю. Куди? Чому?
Так, мотиви не мають значень.
Забираю. Ні, не прошу.
Уникаю прогнозів, бачень.

Забираю. Навіщо? Як?
Я бажаю. Я є. Я – сила.
Забираю. Усе відтак
У моїх руках. Кара? Милість?

Забираю. Це мій покон,
Мої наміри, мої мрії.
Забираю. Пишу канон.
Всі закони – смішні повії.

Забираю. У кого? Де?
Де ті власники? Де те збіжжя?
Забираю. Усе моє.
Дуже треба і треба більше.

Забираю. Відколи? Що?
Все іде у драглистий морок.
Забираю. Усе було.
Вибухаю, згасаю в порох.

20.04.2014


Рецензии
такие строчки... о многом

Алёна Фисои   26.04.2014 16:22     Заявить о нарушении
Спасибо!
Самого Светлого!

Катерина Жебровська   26.04.2014 21:48   Заявить о нарушении