Два соколи
Два соколи й дві голубки
Любов’ю повиті
Летять разом залюбки
У вільному світі.
Щиро люблять свою землю
Та народ співучий,
І з шляху свого не звернуть
Як Дніпро – Славутич.
Рідна Ненька Україна
Їх скрізь надихає,
Вірних дочок і синів
В їх особі має.
З днем народження вітаю
В квітні квіти - квітам,
Розцвітайте в ріднім краї
В щедрім многолітті.
Ідіть, мої любі діти,
Гарними стежками,
А я буду вам радіти,
Назавжди я з вами.
19.04. 2014р, Київ
Свидетельство о публикации №114042108490