Червонi тюльпани i бiлi пелюстки

Червоні тюльпани і білі пелюстки,
Смарагдовий колір трави,
Листочки маленькі наклеєні густо
У кронах дерев, на кущі.

Захмарене Небо, проміння крізь хмари.
І раптом, все Небо – блакить!
Повітря сміється і жовта кульбаба
У мріях до Сонця летить.

Весна розкривається Творенням Світу.
Від Неба на Землю і знов
З Землі в Високостя у сяючім Світлі
Життя входить в Радість-Любов.

Пронизують наскрізь краплини прозорі
Найтонші Душі відчуття.
Співає, шепоче, тремтить неозоро
В Любові воскресла Весна.

19.04.2014


Рецензии