***

Втекла від твоїх обіймів.
Мала, з чужих кінофільмів.
Не знала вона, чи чекає він.
На старій автостраді.

Скільки сірих днів, нас ще чекає?
Скільки віків, ми ошукаємо?
Більше не втекти, нам від нашого світу.
Краще по люби, або зникни навіки.

Зникай, бо ти тільки це вмієш.
Не ошукай, мене божевільний.
Не вбивай, мої нервові клітини.
Краще вонзи,  ніж знову мені в спину.


Рецензии