Одне мовчання...

Моя судьбинка...
Де ж ти,де ти?
Напевне ти заблукала
в небесних тенетах..
А може Боженько дав тобі крила...
і ти з пташками у вирій полетіла...
Мабуть ти там знайшла собі спочинок...
Чи назавжди,чи на пару хвилинок.
Мене одну оставила назавжди...
Маю прохання...
Вернись,порадуй...
Ні.тільки тиш...
Взамін-ні слова.
Мабуть ти забула,
що є хороша мова...
І є поради,і є чекання...
НІ.Вона мовчить.Одне мовчання...


Рецензии