Чуе та оглухла

Коли кобила мертва,
То вовка не боїться,
Коли людина жертва
Брехнi,що скрiзь роїться,

Думок не чує інших,
Аналізу не робить,
Вона серед бідніших
Й собі вже не пособить

Знайти життя дорогу
Серед брехні та правди
Й не зве на допомогу
Для щастячка заради.

Обдурені страждають
І кривдять всіх по колу,
Вони того й не знають.
Що падають додолу.
               
Обдурених і добрих
Мені і справді жалко,
Як тих курчаток мокрих,
Яких люблю я палко.
21.04.14.


Рецензии