Кульбабок мрiйний сон

Колись затоптане і голе,
А нині схоже на газон…
Покинуте футбольне поле –
Тепер кульбабок мрійний сон

У бутсах ноги не стривожать…
Їх тепле сяйво золоте –
Здається, ласка й щедрість Божа
Перед очима тут цвіте…

Квітує влітку тут цикорій,
Козлобородник, деревій…
Згори нічні блискітки-зорі
На них спрямують погляд свій…

Уранці я, лиш встану з ліжка,
В куточок тихий цей спішу,
Бо збереглася ще доріжка –
На ній дистанцію біжу…

Трава смарагдом чистим сяє…
Все поле в зірочках… рябе…
Як швидко, де людей немає,
Земля відроджує себе:

Трава… кульбаби… Боже мій!
А чи потрібні люди їй?!

21.04.14


Рецензии
Найгарніше - кульбаба цвіте... Тільки людина природі робить найбільше шкоди, а природа платить добром і красотою... З подякою.

Наталья Сытник   21.04.2014 13:46     Заявить о нарушении
Спасибо, Наташа!

Любовь Берегиня   21.04.2014 17:58   Заявить о нарушении