бацька любиць свой народ

бацька любиць свой народ
настоящы патрыот!
забоцицца ен о стране
колясика вяздзе тащэ
ен з мужыками раньшэ жыу
дайно,яки быу маладым
нялюбяць многия яго
но ен-кармилец народа своего
ведь бацек много быць не даужно!
каму-то усерауно на няго
а кто-то хоча скинуць з крэсла
бо дужа правиць страной дауно
вельми усем будзе инцярэсна
але ведаеце,ен маладец!
ен выцягнуу крайну з балоты
iнакш нам был бы дауно капец
увесь час трывае ен клапоты
гэта я шчыра усе пішу
а ня што б у турму не Пасадэна
я таксама люблю сваю крайну
люблю,ад чыстага я сэрца!


Рецензии