Мехъер

дидени буба экеч1а кьуьлуьник
Куьн мугьманар нез-хъваз ква кефиник
Рик1ик тади ва хъвер ква куьн сивик
Куьн веледрин мехъер квез мубарак

Агатда къе сад-садав свасни чам
Бахтлуди хьурай куьн вегьезвай кам
К1вачерикни хьурай цуькверин гам
И шад югъ хьурай квез мубарак


МуКьвабурни  рик1ик кваз гьерекат
Сусан к1вачихъ хьуй лугьуз берекат
Акурай лугьуз квез гзаф шад йикъар
Дустарини ийизва квез тебрикар


Рецензии