***

Я пронесу через життя
В своєму серці це кохання.
З ним я порину в забуття,
В світ, де збуваються бажання.

У світ, в якому тільки ти,
Твоя усмішка, твої руки.
Я знаю, зможеш зберегти
І не допустимо розлуки.

Не зможе побут зруйнувати,
Розбити хвилями довіру.
Готова вічність я чекати.
Ми разом будемо, я вірю.


Рецензии