***

В цей день морозний і святковий
Прошепочу тобі слова,
І подарую світ просторий,
Де є реальністю дива.

Ти – моє щастя, моя мрія,
Ти – найдорожчий на землі.
Твоє кохання душу гріє,
Ти – промінь сонця у пітьмі.

Ти – ніби принц, із книг дитячих,
Та це не казка, а життя,
І кожен дотик рук гарячих
Несе мене у забуття.

Твоя усмішка полонила
Мій розум і мої думки,
І щастя хвилею накрила,
Яке я буду  берегти.

Коханий, милий мій, єдиний,
В моєму серці тільки ти,
І лиш прошу цієї миті
Мене міцніше обійми.


Рецензии