***

Візьми в долоні мою руку,
Своїм теплом мене зігрій,
Не треба слів, не треба звуку,
В цю мить ти мій, ти тільки мій.

Я подивлюся в твої очі,
Коханням сповнені вони,
Ми повернем безсонні ночі,
Які щасливими були.

Я зараз навіть не згадаю,
Що інша вже в твоїм житті,
Тебе так ніжно обіймаю
Я на яву, а не вві сні.

Я не змогла тебе забути,
Хоча пройшли уже роки,
Не всім вдається це збагнути,
Минуле в серці берегти.


Рецензии