***

Я не впущу тебе в життя,
Назад немає вороття,
Лиш в твої очі подивлюся,
На мить в минуле повернуся,

Згадаю ті щасливі дні,
Коли серця наповнені
Були безмежним почуттям,
Ти був тоді моїм життям.

А зараз ти – лише людина,
Для когось -- друга половина,
Для мене – згадка про минуле,
Яке давно вже всі забули.

Вже в тілі кров не завмирає,
Коли про тебе хтось згадає,
І ти байдужим став мені,
Всі почуття давно на дні.


Рецензии