***

Я напишу тобі слова,
Ти їх ніколи не забудеш,
Згадай, якою я була,
Як жити ти без мене будеш.

Ти не зустрінеш більш мене
Ні в цьому світі, ні на небі,
Багато часу промине,
Та час зупиниться для тебе.

І не пробачиш ти собі,
Що не спинив мене в цей вечір.
Печаль лиш душу обійме,
Тягар опуститься на плечі.

Так, я виню тебе, це ти
Підвів мене до цього краю,
Мене ти в прірву відпустив,
Хоча і знав, що я кохаю.

Тепер живи своїм життям,
Якщо ти зможеш це зробити.
Назад немає вороття,
Пізно пробачення просити.


Рецензии