***

Я хочу повернути час
І знов сказать тобі «Кохаю»,
Я хочу повернути «нас»,
Та як зробити це, не знаю

Я хочу обійнять тебе,
Відчуть як серце твоє б’ється,
Хочу віддать тобі себе,
Я хочу це, та не вдається.

Я хочу повернути мить
І наш найперший поцілунок,
Я хочу Землю зупинить
І принести тобі в дарунок:

Останню ніч, мою любов,
Щоб ти зберіг її навіки,
Щоб в тілі закипала кров,
Лиш закриватимеш повіки.

До тебе я прийду вві сні
І твого серця доторкнуся,
«Люблю» прошепочу тобі,
І в темряві я розчинюся.

А ти прокинешся раптово,
Не вірячи, що це сон був,
Згадаєш те єдине слово,
Яке від мене ти почув.
І знов у спогади поринеш,
З обіймів випустиш дружину,
Мій образ в серці ти залишиш,
Як най безціннішу перлину.


Рецензии