Пасха!!!

Великдень сьогодні, Гостит в нашем доме,
З молитвою в серці, Воскрес уж, кричит,
Славим, звоним, Радісно дзвони,
До храму, до Бога, Несём куличи.

Для православных день Великий,
Господь всім роздає з небес,
Душою чистою “ ХРИСТОС ВОСКРЕСИ ”
У відповідь “ ВОІСТИНУ ВОСКРЕС ”.
               
                20.04.2014


Рецензии