Хрыстос Уваскрос...

Хрыстос   Уваскрос!
Хрыстос   Уваскрос!
Хрыстос   Уваскрос!..
Нясецца шчыра па  дварам!
Зноў хачу сказаць я вам-               
Са святам вас!Са святам вас!
Яшчэ,  прабачце, пажадаць
Пра Бога вам не забываць,
Каб быў заўсёды мір у хаце,
Каб кахалі бацьку, маці
І  жылІ заўсёды ў шчасці
Ды   няведалі   напасці!
І  разумнымі  каб сталі,   
Шчыра-дзякуй  усе казалі
ТамУ,хто даў жыццё для нас.
Са святам вас!Са святам вас!


 


Рецензии
Сапраўды ўваскрос!!!

Вершы   21.04.2014 13:50     Заявить о нарушении
З цудовным Святам Пасхі,ўсяго светлага і чыстага вам!

Людмила Шаблыко   21.04.2014 18:42   Заявить о нарушении