Лиш краще

Тебе нищили,
Просто ганьбили,
Та здолати  ніхто
Не  зумів,
В тобі  гілка терпкої  калини,
І тепло материнське
Зі снів,
Ти слова назбирала із м’яти,
Євшан- зілля,
І із полину,
Солов’їв
Ти навчила співати,
Знайдіть мову хоча б
Ще одну,
 Заборонену,
Знищену в суржик,
Та одвічно живу і святу,
Її слово не знищують кулі,
А народ досягає мети,
Вороги її зрублять на шмаття,
Вона буде лиш краще цвісти!
19.04.2014


Рецензии