Фларида
Хуш я заз ви ширин т!вар
Экуь дуьня жеда заз дар
Вун галачиз Фларида
Цававай нуьк! я вун
Къизилгуьлдин цуьк я вун
Зи къеневай рик/ я вун
Зи азиз яр Фларида
К!ан я заз ширин рахаз
Рик/ин сир лугьун ваз.
Зи к!ани яр патав акъваз
Умуьр я зи Фларида
Свидетельство о публикации №114041902102