З новим роком, крихто!

Різдвяних сніжинок нема..Така собі погода тут
І хтось так спрагло бере за комір--хоч лізь в лисячі нори, бо знайдуть

З НОВИМ РОКОМ, КРИХТО! З НОВИМ РОКОМ, ГИЧ!
Почекай ще трішки--стане веселіш!
З НОВИМ РОКОМ, КРИХТО! З НОВИМ РОКОМ, ГИЧ!
Почекай ще трішки--стане веселіш!

Різдвяних сніжинок нема, Снігурку замели
І хтось так спрагло бере за комір--і Таврії і Запори змерзли


З НОВИМ РОКОМ, КРИХТО! З НОВИМ РОКОМ, ГИЧ!
Почекай ще трішки--стане веселіш!

З НОВИМ РОКОМ, КРИХТО! З НОВИМ РОКОМ, ГИЧ!
Місяча доріжка стане холодніш..


пригинал--  С новым годом, крошка! (Мумий Тролль)


Рецензии